login

Regge Tegels & Vloeren B.V.

De Bleek 3
7468 DK ENTER Nederland, regio Twente
0547-385916

Bij Regge Tegels & Vloeren geloven we dat tegels en vloeren de essentie vormen van een prachtig interieur. Daarom bieden we persoonlijke service, een breed assortiment en scherpe prijzen. Of je nu een nieuw project start, een renovatie plant of gewoon een ruimte wilt verfrissen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Ons assortiment omvat keramische wand- en vloertegels, keramisch parket en PVC-vloeren in diverse stijlen, van tijdloos tot modern. We leveren alleen producten van A-kwaliteit van gerenommeerde Europese fabrikanten, zodat je verzekerd bent van duurzaamheid en stijl.

Ons team van gepassioneerde experts staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor jouw ruimte en voorkeuren.

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden we een totaalconcept: van kwaliteitsvloeren in onze showroom of op onze website tot thuislevering en professionele installatie door onze vakmensen. Zo krijg je het perfecte resultaat, zonder gedoe.

Kom langs in onze nieuwe showroom voor inspiratie en een warm welkom met koffie of thee. Ontdek ons assortiment, neem monsters mee en maak de juiste keuze voor een vloer waar je jarenlang van zult genieten!

Openingstijden

Maandag : 13.00u-17.30u
Dinsdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-17.30u
Woensdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-17.30u
Donderdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-20.30u
Vrijdag : 08.30u-12.30u | 13.00u-17.30u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : Gesloten

U kunt betalen met

         

Foto galerij

Badkamer Inspiratie ✨

Kies voor een indrukwekkende eyecatcher in je badkamer met donker keramisch marmer en prachtige bronzen aderen. Of geef je ruimte een unieke twist met een speels patroon van kleurrijke hexagon tegels! 

Welke stijl spreekt jou het meest aan?

#binnenkijken #inspiration #goldendetails #interordesign #badkamerstyling #luxurybathroom #bathroom #badkamerideeën #inspiratie #interiorstyling #keramiek #grootformaat #betonlookvloer #interiordesigns #newbathroom

Product in de aandacht ⚡ Keramisch Parket

Met keramisch parket kies je voor duurzaamheid, krasvastheid, kleurvastheid en een onderhoudsarme oplossing. Bovendien is het de perfecte combinatie met vloerverwarming, waardoor je huis nog comfortabeler wordt.

Transformeer je huis met de tijdloze charme van deze vloer en geniet van de prachtige warme kleurnuances die de natuurlijke uitstraling van hout nabootsen.

Wat vind jij van deze vloer? 🤩

#tegelwerk #keramischetegels #vloerenwinkel #keramiek #tegels #woonideeen #vloerinspiratie #interiorstyling #hotelchique #tegelzetter #vloerrenovatie #interieurinspiratie #interieurproject

XXL Tegels

XXL Tegels zijn keramische tegels in extra grote formaten. Denk hierbij aan formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm, 120x240 cm of zelfs 160x320 cm. Dit zijn formaten die ieder interieur ruimtes groter kunnen laten lijken en het interieur een exlusieve look en feel geven. Daarnaast is er met XXL Tegels minder voeg nodig wat het oppervlak van de tegels rustiger laat ogen.

Regge Projects (zakelijk) kan advies op maat geven bij de toepassing van XXL Tegels bij uw project. Dit advies op maat geven onze verkoopadviseurs graag bij ons in de showroom, kom gerust eens langs! Direct een vraag stellen of meer informatie krijgen? Neem dan hier contact met ons op.

Onze nieuwe showroom is open

Het is eindelijk zover; De nieuwe showroom is geopend! 💫

Iedereen is van harte welkom om inspiratie op te doen, wij helpen je graag!

Onze nieuwe showroom is gevestigd aan De Bleek 3 in Enter, waar wij te vinden zijn op de eerste verdieping.

Regge Tegels & Vloeren heeft een uitgebreid assortiment TEGELS! Kom gerust eens langs in onze nieuwe showroom voor inspiratie en advies van onze verkoopmedewerkers ☕.

Wooninspiratie

Deze prachtige, sfeervolle woning met een hotel chique interieur hebben wij voorzien van een PVC-vloer in visgraat motief 😍.

Het PVC met een textuur van eikenhout geeft een natuurlijke en rustieke sfeer aan het huis. Dit zorgt direct voor extra warmte en past perfect bij het interieur! 💎

Verliefd geworden op deze vloer? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom ☕️

Keramisch parket of PVC

Het Hongaarse Punt motief heeft een rustige uitstraling die past bij een houtlook vloer.

Regge Tegels & Vloeren heeft diverse series keramisch parket en PVC die in Hongaarse Punt gelegd kunnen worden. Kom deze series bekijken bij ons in de showroom☕, of laat je inspireren op onze website 💻.

Visgraat motief geeft uw vloer een extra levendige & natuurlijke uitstraling.

Regge Tegels & Vloeren heeft zowel keramisch parket als PVC-visgraat vloeren in het assortiment. Keramisch parket blijft de beste geleider in combinatie met vloerverwarming, maar ook PVC is zeker een goede optie! 
Bekijk hier onze projecten waar wij keramisch parket- en PVC-visgraat vloeren hebben gelegd: https://www.regge-tegels.nl/referenties  💻.

Referenties

Wederom een inzending van een klant waar we deze fraaie foto's van hebben mogen ontvangen 🤩
Bij dit project is er in de woonkamer en keuken rustiek & natuurlijk ogend keramisch parket verwerkt. Rondom het kookeiland in de keuken is gekozen voor calacatta keramisch marmer. De combinatie van deze materialen zorgt voor een prachtig en stijlvol eindresultaat!