Zoek uw speciaalzaak:
Waar in Nederland?
Wat zoekt u?
 
Zoek
Wie zoekt u?
Zoek

Tegels.nl Support Uitleg & Zoek

In Nederland is Tegels.nl binnen enkele jaren uitgegroeid tot het meest bezochte portal waar zowel producenten, vakhandelaren, aannemers en architecten als consumenten bij elkaar komen. De missie van Tegels.nl is om design, creativiteit en kwaliteit ruim baan te geven door middel van zichtbaarheid en transparantie. Door dit unieke platform te ontwikkelen en steeds uit te breiden wil Tegels.nl de tegel-, natuursteen- en sanitairbranche in Nederland naar een hoger niveau tillen.

Inleiding Tegels.nl

De meeste consumenten weten wat steen is, echter ontbreekt er vaak een goed visueel beeld of is de beeldvorming verouderd. Tevens zijn vele showroompresentaties moeilijk te visualiseren!

 

Tegels.nl ondersteunt zowel de speciaalzaken als de diverse tegelmerken door koppeling van elkaars website en banners. Hierdoor weet de bezoeker van Tegels.nl direct waar het merk in Nederland verkocht wordt.

 

Gezien de ontwikkelingen van het consumentengedrag op internet voldoet Tegels.nl aan de wens om snel en eenvoudig informatie te verkrijgen.

 

Tegels.nl 'De Website'

Om een goed overzicht te krijgen van speciaalzaken voor tegels, badkamers, tuintegels, natuursteen en meer heeft Tegels.nl al het voorbereidende zoekwerk voor u gedaan! Bezoekers van Tegels.nl kunnen ook de website van onze adverteerders aanklikken om meer informatie over hun assortiment te verkrijgen. Oriënteert u zich daarom rustig vanachter uw computer en bekijk de verschillende mogelijkheden en stijlen die de tegelbranche te bieden heeft.

 

 

Op zoek naar TEGELS, BADKAMERS, TUINTEGELS OF NATUURSTEEN?

De Tegels.nl zoekmodule vindt uw speciaalzaak op twee manieren:

1. Kies bij “Waar in Nederland” een regio en klik op zoek (figuur 1).

> Verfijn deze stap met het kiezen van een branche bij “Wat zoekt u ?”.

> Kies een tabblad voor de branche waarin u een speciaalzaak zoekt.

2. Vul bij “Wie zoekt u ?” de bedrijfsnaam (of woonplaats) in en klik op

figuur 1

 


 

    Naar de zoekmodule

  home