Zoek uw speciaalzaak:
Waar in Nederland?
Wat zoekt u?
 
Zoek
Wie zoekt u?
Zoek

Aanmelden speciaalzaken bij Tegels.nl
Presenteer uw bedrijf op Tegels.nl


Tegels.nl brengt klanten bij de Nederlandse tegelshowrooms, sanitairzaken, sierbestratingbedrijven en natuursteenhandelaren. 

Tegels.nl heeft zich zeer snel ontwikkeld tot hét medium waar de tegel- en sanitairbranche zich op stijlvolle wijze aan de consument en professionele markt presenteert. Onze missie is het inspireren en informeren over trends, aanbieders en producenten en het bieden van optimaal zoekgemak. Daarmee hebben wij een goede positie veroverd bij zoekopdrachten via Google. Goed nieuws voor u dus, want ook uw bedrijf is daardoor sneller gevonden op Tegels.nl.

Met een uitgebreide vermelding op Tegels.nl geeft u iedere consument toegang tot uw website, uw filosofie en uw producten. Bezoekers van Tegels.nl zijn geen toevallige passanten. Het zijn mensen die gericht kijken naar stijlvolle toepassingen van tegels en naar tegelzaken die hen daarbij van dienst kunnen zijn. Er zijn oneindig meer mogelijkheden dan de gemiddelde consument beseft. Via Tegels.nl kunt u het allemaal laten zien.

 


 

Het doel van Tegels.nl

Met een historie die diep geworteld is in de tegel- en sanitairbranche wil Tegels.nl de schitterende mogelijkheden van tegels en sanitair promoten bij het publiek. Ons doel is vooral om het marktsegment van tegels te vergroten ten opzichte van decoratieve alternatieven voor wand- of vloerafwerking. Het internet is daarbij het perfecte speelveld, aangezien de consument zich vandaag de dag oriënteert en informeert via de online mogelijkheden van internet. Kijk direct op www.tegels.nl om te zien hoe wij dit doen.