Zoek uw speciaalzaak:
Waar in Nederland?
Wat zoekt u?
 
Zoek
Wie zoekt u?
Zoek
Facebook Integratie bij Tegels.nl

De 'nieuwe wereld' waarin het internet centraal staat laat niet op zich wachten en Tegels.nl heeft voor haar klanten aanpassingen gemaakt op gebied van Social Media: 'Wij zijn sterk van mening dat in social media de toekomst ligt voor een sterke band tussen mensen en bedrijvigheid!'

Vanaf deze week hebben we voor onze leden 'Tegels.nl Facebook Integratie' mogelijk gemaakt! Alle berichten en foto's die men via Facebook upload of deelt, kunnen nu ook op de bedrijfspagina bij Tegels.nl getoond worden.

Leden die nog niet actief zijn met facebook kunnen nog steeds via de bestaande weg foto's en berichten blijven plaatsen. Onderaan deze brief verwijzen wij een handige link hoe u een facebook account en pagina voor uw bedrijf kunt opzetten.

Facebook Integratie op de homepage van Tegels.nl.
Door met ons Facebook vrienden te worden geeft u aan, dat u het 'leuk vindt' om uw facebook foto's van uw bedrijf, collectie of projecten door Tegels.nl te laten 'delen'. Wanneer wij foto's delen, worden deze automatisch op de homepage van Tegels.nl getoond. Om dit in werking te zetten en mogelijk gedeeld te worden, surft u naar www.tegels.nl en klik op de facebookbutton 'Vind ik leuk' (liken).

Let op: Alleen 'bedrijfspagina's' kunnen we terug 'liken' (leuk vinden), vanwege de opzet van Facebook. Persoonlijke profielpagina's van facebook (privépersonen) kunnen we helaas niet liken.

Voor leden van Tegels.nl Facebook Integratie op de extra pagina.
Om uw facebook timeline op uw extra pagina te integreren, is het een kwestie van inloggen bij Tegels.nl en onder menu LinkeD en tabblad 'Facebook' de instructie volgen. Zorg er wel voor dat uw Facebook pagina 'openbaar' staat ingesteld!Tegels.nl AdverT Facebook Integratie (advertentie zetten).

Er mag en kan volop geadverteerd worden op onze pagina's in de rubrieken 'Tegels, Badkamers, Tuintegels en Natuursteen', snel bereikbaar vanaf de Homepage. Ook hier kunnen we de Facebook Integratie tot stand brengen. Uw advertentie zal extra aantrekkelijk zijn om aan te klikken, vanwege de vertrouwde social media look
(voorbeeld: www.tegels.nl/tegel/index.asp ).

Like's ontvangen door bezoekers van Tegels.nl
Als laatste attenderen wij u erop dat u door Tegels.nl Facebook Integratie zomaar extra Like's (vind ik leuk) kunt ontvangen van bezoekers van Tegels.nl. Sterker nog... Ze kunnen uw fans worden! Een beter B2C en B2B volgsysteem om uw producten en diensten te promoten kunnen wij ons op dit moment niet indenken!

Lid worden van Tegels.nl of vragen stellen kunt u via ons aanmeldformulier, klik hier en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Hartelijke groet,
Team Tegels.nl