Bouwcenter RAB Amsterdam
 
Van der Madeweg 31
1114 AM  AMSTERDAM,  regio AMSTERDAM
Omschrijving
 

Bouwcenter RAB Amsterdam, voorheen BouwCenter Donkervoort, is al ruim 30 jaar een begrip in de regio. Bij ons vindt de klant echt alles wat hij voor zijn project nodig heeft. Voor zowel grote als kleine bouwprojecten kun je bij ons terecht voor de juiste materialen. Wij bieden de mogelijkheid de artikelen te laten bezorgen of deze zelf op te halen. Onze medewerkers zijn je vooraf graag van dienst in onze showroom.

Bouwcenter RAB Amsterdam biedt sinds kort een compleet afhaalassortiment. Met dit complete assortiment zijn we nu ook voor elke aannemer het adres om gericht alle materialen af te halen. Voor al onze relaties staat onze complete showroom met kozijnen, deuren, tegels, dakpannen en stenen ter beschikking. Onze showroom is prima bereikbaar.

Bouwcenter RAB Amsterdam is actief in alle sectoren van de bouw. Of het nu gaat om projecten in de utiliteit, woningbouw of renovatie, iedere dag staan onze enthousiaste en deskundige medewerkers van Bouwcenter RAB Amsterdam voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en leveringen correct en op tijd te verzorgen.

Openingstijden
 
Maandag : 06.30u-17.00u
Dinsdag : 06.30u-17.00u
Woensdag : 06.30u-17.00u
Donderdag : 06.30u-17.00u
Vrijdag : 06.30u-17.00u
Zaterdag : 08.00u-15.00u
Zondag :
U kunt betalen met
 
Merken
 
Video
 
Brochures, Documenten, Links
 
 


Foto Gallery, klik aan om te vergroten