login

Timeless Floors

Pasteurweg 57
2371 DW ROELOFARENDSVEEN Nederland, regio Leiden
06-45590071
06-45590071

Een frisse blik op TEGELS en oog voor elke klant!

Bij ons vindt u een ruime keuze aan stijlvolle tegels voor elke ruimte in uw huis. Of u nu een nieuwe woning heeft gekocht of uw huidige woning wilt vernieuwen, wij bieden een breed assortiment keramische vloer- en wandtegels. Van traditionele plavuizen tot trendy houtlook tegels, wij hebben het allemaal. Bezoek onze showroom in Roelofarendsveen of bekijk onze webshop voor de nieuwste trends en patronen, waaronder visgraat, walvisgraat en L-patroon keramisch parket.

Openingstijden

Maandag : 09.00u-17.00u
Dinsdag : 09.00u-17.00u
Woensdag : 09.00u-17.00u
Donderdag : 09.00u-17.00u
Vrijdag : 09.00u-17.00u
Zaterdag : 10.00u-16.00u
Zondag : Gesloten

Bestel in onze WEBSHOP

U kunt betalen met

                  

Vernieuwde showroom

We hebben onze showroom volledig aangepakt. Door de tijd heen is er veel bijgekomen en weggehaald. Dit was niet altijd even overzichtelijk. Zeker niet voor jou als klant!

We hebben nu onze tegels en sanitair in één deel van de showroom staan en onze PVC en laminaat staan in het andere deel.

Dit is niet alleen overzichtelijker, maar ook een stuk gemakkelijker. Je kunt nu diverse vloeren met elkaar vergelijken zonder door de showroom te moeten lopen😊

Kom langs en laat je onder het genot van een kopje koffie, thee of chocomel inspireren en adviseren voor jouw nieuwe vloer, traprenovatie of badkamer!

Tot snel!☕️

Foto galerij

Tegels in de aandacht | Novoceram Indigo

Moderne blauw-witte Azulejos (siertegels)
Indigo geeft een grappige, aparte en uitdagende kijk op gewone tegels. Het combineert 63 onderwerpen uit verschillende stijlperiodes over tien eeuwen geschiedenis. Geschikt voor zowel wanden als vloeren, beschikbaar in maten 20×20 Rect. en 20×60 Rect.

Keuzestress!

Twijfelt u over welke vloer in uw interieur past? Dat is vanaf nu niet meer nodig met onze handige tool! Op onze website ziet u rechts onderin een icoontje van een smartphone. Wanneer u hier op klikt en alle stappen volgt, kunt u zeer gemakkelijk onze vloeren en/of wanden in uw eigen interieur plaatsen, zo ziet u binnen een aantal tellen of het wel of niet de juiste kleur, maat of patroon is.

#timeless #woonkamerinspiratie #interieur #visgraat #netherlands #wandtegels #vloertegels

Product in de aandacht ⚡

Arctec Greige vloer- en wandtegel

📱 +31 6 45 59 00 71
🖥 www.timelessfloors.nl
📧 info@timelessfloors.nl

#tijdloos #tijdlozevloeren #wandtegel #greige #vloeren #arctec

Project in de aandacht ⚡

Het is alweer een tijdje geleden dat we deze tegels inclusief een inbouw wandnis mochten leveren bij deze klant. Maar wat is het toch een mooie combinatie, houtlook vloertegels met de prachtige Serenity hoogglans wandtegels in 60x120 🤩

Klant blij wij blij!

Voor deze klant hebben we de tegels en de plinten mogen verzorgen. Zeg nou zelf, is het niet werkelijk een plaatje geworden 🤩 
 
Natasha Jelders - Van Der Valk  bedankt voor uw vertrouwen in onze diensten en veel plezier met uw nieuwe vloer!

Wilt u ook een nieuwe frisse look in uw woning? Kom dan langs in onze showroom en kijk u ogen uit. We hebben meer dan 500+ soorten tegels, vele soorten PVC en laminaat, klein stukje sanitair in de showroom, we kunnen u uiteraard wel voorzien van alles voor in uw badkamer of toilterruimte 🙂

Bekijk alvast de website >>

NIEUW: selecteer een product om in je eigen ruimte te bekijken.

Op de pagina rechtsonder van onze website klik je op het telefoon icoontje bij de tekst "Bekijk onze producten in je eigen ruimte": https://www.timelessfloors.nl

1. Upload een foto van jouw ruimte (kamer, keuken etc.);
2. Selecteer een product uit de lijst;
3. Bekijk het product direct in je eigen ruimte.

Save jouw keuze(n) en we helpen je graag verder in onze showroom!

Tegels in de slaapkamer

Houtlook tegels voor in de slaapkamer zijn een succes: hygiënisch en plezierig makkelijk in onderhoud! Zeer comfortabel met vloerverwarming en kijk eens naar de luxe uitstraling.

Timeless Floors kan hier meer over vertellen en graag willen wij samen met u die droomvloer en droomwand ontwerpen en realiseren 😀👍

Bekijk deze tegels in onze webshop

Marmerlook met het gemak van keramische tegels in de badkamer

Calacatta gold 100x100 hoogglans vloer en wandtegel tbv woonkamer / badkamer / toilet / winkelruimte (mat op aanvraag). Wij adviseren om rekening te houden met circa 8% zaagverlies.

Tegel toebehoren en bevestigingsmaterialen

Ook voor tegel toebehoren kunt u bij ons terecht. PCI Pastalijm 14KG, gebruiksklare, flexibele, lijm voor keramiek, platen en mozaïek tegels. Flexibele tegellijm voor XL tegels en vloertegels, Flexibele en waterdichte voegspecie in diverse kleuren en Den Braven Siliconekit NO - in meerdere kleuren en afdichtingsmateriaal. Ook kunt u voor tegel gereedschappen bij ons terecht!

Zie menu Tegel Toebehoren..

Nieuw: Akoestische Wand/plafonpanelen

We hebben onlangs Olympia Gris 120x60 hoogglans vloer en wandtegel in onze collectie opgenomen. Met deze XL tegels kunt u uw woonkamer, badkamer en toilet verfraaien. Ook te gebruiken voor publieke drukbelopen ruimtes, zoals een winkelruimte.

Bekijk deze panelen in onze webshop..