Feestelijke opening Designtegels.nl Breda op 11 oktober

Designtegels.nl, dé specialist in handgemaakte wand- en vloertegels, kondigt met trots de opening aan van haar volledig vernieuwde showroom in Breda.

Verdubbeling van de showroomruimte en uitbreiding van het assortiment biedt klanten een unieke ervaring waarbij zij een breed scala aan unieke en hoogwaardige tegels kunnen ontdekken, waaronder Spaanse wandtegels, Marokkaanse tegels, marmermozaïek, Portugese cementtegels en Italiaanse tegels. 

Door de extra toonkamers kunnen bezoekers (na 11 oktober) nu nog beter de verschillende stijlen, kleuren en materialen zien en ervaren.

“We zijn enorm trots op het resultaat van deze uitbreiding,” zegt het team van Designtegels.nl. “De grotere showroom stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen te inspireren met de vele mogelijkheden die ons assortiment biedt.”

Designtegels.nl staat bekend om haar focus op ambachtelijk gemaakte producten van over de hele wereld. “Happiness is handmade” is dan ook een uitspraak die ons bedrijf perfect omschrijft. Met showrooms in Breda, Utrecht en Berlijn bedienen we zowel particuliere klanten als zakelijke partners in binnen- en buitenland.