| Creëer Eenheid tussen Binnen en Buiten met Onze Tegels |

| Creëer Eenheid tussen Binnen en Buiten met Onze Tegels |

Onlangs kregen we het goede nieuws dat het project van @nietiedereenkenteva was afgerond en klaar voor onze fotograaf. Na een lange dag kwam ze terug met prachtige beelden van dit indrukwekkende project!

Samen met de klant heeft Eva een prachtige woning samengesteld, waarbij onze tegels een belangrijk onderdeel zijn. De grote houtlooktegels geven het ruime appartement een stijlvolle, ruimtelijke uitstraling. Dit effect is versterkt door dezelfde serie ook op het terras te gebruiken, uiteraard met een antislipvariant.

Onze tegels zijn niet alleen vorstbestendig, maar behouden ook hun structuur en veiligheid onder verschillende weersomstandigheden. Deze veelzijdige oplossing is beschikbaar in bijna elke serie uit onze showroom.

Wil jij ook een naadloze overgang creëren tussen binnen en buiten? Bezoek dan onze showroom en ontdek alle mogelijkheden. Wij helpen je graag om je droomruimte te realiseren. Tot snel!

#interieurinspiratie #interieur #interieurdesign #interieurdesigner #appartement #binnenkijker #hotelchique #woonkamer #slaapkamer #keuken #sfeer #steenbergentegels #nietiedereenkenteva #binnennaarbuiten #houtlooktegels #wooninspiratie

Van Steenbergen Wand– en vloertegels